Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul Website acorda o atentie deosebita pregatirii si actualizarii datelor furnizate pe Website. Totusi, nici Coldline nici posesorii celei de a treia parti, nu garanteaza, explicit sau implicit, calitatea, utilitatea, exactitatea, complexitatea, mercantibilitatea, potrivirea pentru un anume scop, statutul de actualizare, disponibilitatea sau respectarea legilor in legatura cu informatiile publicate pe Website.

Prezentul Website acorda o atentie deosebita pentru a preveni folosirea ilegala a Website-ului si pentru a proteja Website-ul si utilizatorii lui de virusii de calculator si alte coduri de calculator daunatoare. Totusi, nici noi, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma obligatia in cazul folosirii ilegale a Website-ului si/sau a virusilor de calculator sau a oricaror alte coduri de calculator daunatoare care ar putea fi descarcate in calculatoarele utilizatorilor cand folosesc acest Website sau descarca materiale din acest Website.

II Site-uri de legatura

Website-ul poate sa contina legaturi spre alte site-uri care nu au legatura cu prezentul Website. Aceste site-uri sunt furnizate numai in scop conventional si operarea sau informatiile continute de acestea nu intra sub controlul nostru. Prezentul Website nu este responsabil de continutul acestor site-uri de legatura sau de orice alta legatura din aceste site-uri de legatura. Legaturile cu alte site-uri nu vor fi considerate drept supliment al Website-ului. Nici noi, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma vreo obligatie fata de aceste site-uri de legatura sau a site-urilor ulterioare din aceste site-uri de legatura. In particular, dar fara limitare, nici Website-ul, nici afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma obligatia in cazul informatiilor ilegale continute de astfel de site-uri de legatura sau de site-urile ulterioare din acestea.

III Limitarea generala a obligatiei

Intrucat nu exista nimic impotriva a ceea ce s-a mentionat aici sau vreo lege, in nici un caz Website-ul, afiliatii sau subsidiarii sai si functionarii, directorii sau angajatii lor, nu isi asuma responsabilitatea, fie pe baza de contract, garantie sau in baza oricarei alte teorii legale, in cazul daunelor ( incluzand dar fara a se limita doar la acest lucru, daunele directe, speciale, indirecte, accidentale, cu urmari sau care se pedepsesc, daune personale/moarte suspecta, pierderea profiturilor, sau daune rezultate ca urmare a pierderii de date sau intreruperii afacerii ) care au sau nu legatura cu folosirea (sau imposibilitatea folosirii ) Website-ului, continutului, informatiilor din site sau disponibile prin intermediul site-ului.

Intinderea si continutul Website-ului, de ex. toate textele, imaginile, graficele, fisierele audio sau video, sau alte materiale, se afla in proprietatea noastra si sunt protejate de legile internationale referitoare la drepturile de autor si/sau de alte drepturi de proprietate intelectuala. Totusi, unele informatii de pe website pot fi supuse drepturilor de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuala unei terte persoane.
Drepturile de proprietate ale prezentului Website si ale Posesorilor celei de a treia parti nu pot fi modificate sub nici o forma de orice reproducere sau folsire a website-ului. Informatiile furnizate de website pot fi doar descarcate, tiparite sau reproduse - in scopuri personale, necomerciale - cu conditia ca notele de drepturi de autor si alte indicatii cu privire la proprietate sa fie retinute. Nimeni nu va dobandi drepturi prin reproducerea sau copierea informatiilor disponibile pe website; toate drepturile revin lui prezentului Website si Posesorilor celei de a treia parti.

Fara acordul scris dat in mod expres si anterior, este interzisa copierea, distribuirea sau modificarea continutului de pe acest website sau oricarei portiuni a acestuia in scopuri comerciale.