Firma noastra de Spalare mocheta

Servicii Spalare Mocheta 1423491940370 900x300

    Firma noastra de Spalare mocheta Best Cleaning Experts are pregătirea și experiența necesară în oferirea celor mai bune servicii de spalare mochetă. Astfel, spălarea  mochetei la intervale regulate are o serie de beneficii, atât pentru mochetă, cât și pentru mediul în care ea este folosită. De asemenea, daca aveti copii sau animale domestice, luati in calcul si faptul ca acestia isi petrec o buna parte din zi stand pe jos, tocmai de aceea este necesara o curatare profunda si amanuntita a mochetei.

   În măsura în care se realizează de către o companie specializată, la intervale de timp regulate, cu echipamente de lucru și soluții adecvate, spălarea mochetei scade considerabil riscul îmbolnăvirii angajaților în paralel cu creșterea calității curățeniei în mediul de lucru.
Serviciile de spălare mochetă pot fi realizate în două moduri: spălarea umedă a mochetei sau spălarea mochetei cu spumă uscată, urmând ca dvs. să ne specificați tipul de spălare potrivit locației.

    Metoda de injecție-extracție este cea mai des utilizată de firmele de curățenie, deoarece se folosește un echipament performant, special destinat acestei activități, folosind un aspirator special care execută două operațiuni în același timp. Prin utilizarea acestui tip de aspirator, se executa doua operatiuni in acelasi timp, si anume, pulverizarea apei amestecate cu o solutie special pregatita pentru mocheta, iar apoi aspirarea apei murdare din mocheta. Eficienta acestui tip de aspirator este destul de mare, pentru ca absoarbe aproximativ 90% din apa pulverizata, ceea ce inseamna ca mocheta ramane aproape uscata.

Metoda cu spuma activă este folosită în cazuri special, atunci când mocheta este fabricate din lână și nu poate fi spălată umed, lucru ce trebuie specificat de producator.

 Pretul se stabileste in urma unei vizionarii a locatiei.